×

Mesajul primarului

Motto: „Fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes”.

Frumusețea unica, oamenii prietenoși, ospitalieri și farmecul unui sat primitor, fac din Satul Peresecina, pentru fiecare dintre Noi, locul cel mai sfânt, indiferent unde ne aflăm. Misiunea noastra, a tuturor, rezida în a dezvolta și consolida satul Peresecina pentru NOI, pentru copiii și nepoții noștri. Sunt sigură că ÎMPREUNĂ, în UNITATE, vom reuși să dezvoltăm satul Peresecina într-un motor economic cu condiții de trai confortabile pentru locuitorii săi și servicii comunale de calitate (apeduct, canalizare, iluminat stradal, infrastructura drumurilor etc.).

Dar cel mai mult, îmi doresc să facem din satul Peresecina un important centru educațional, cultural și social din regiunea Centru. Îmi doresc să fim un model de civilizație în care să fie ușor să trăiești, să-ți câștigi existența, să prosperi, să înveţi și să ajuți pe alții.

Provocarea pentru asigurarea bunăstării comunității poate fi realizată numai prin colaborarea dintre administrația publică locală, cetățeni și mediul de afaceri. Am toată convingerea că, în mandatul care mi-a fost încredințat, vom reuși realizarea obiectivelor propuse, iar valoarea astfel obținută, să devină un pilon pentru colectivitatea noastră. În acest context întreaga activitate desfăşurată şi toate demersurile demarate, reprezintă o vădită preocupare a administraţiei publice locale pentru bunăstarea cetăţenilor satului Peresecina, precum şi a generaţiilor viitoare deoarece:

VIITORUL SE CLĂDEŞTE DE ASTĂZI!!!