×

Mesaj de Anul Nou

DRAGI PERESECINENI, 

2020 a fost un an mai special plin cu provocări și restricționări, dar totodată a fost anul când am arătat tuturor că suntem o comunitate unită și care dorește Bunăstare. Vă mulțumesc tuturor, funcționari publici, consilieri, agenți economici, localnici că depuneți eforturi pentru a dezvolta Peresecina, locul sfînt unde ne regăsim alături de familie, de cei dragi. Anul ce stă să înceapă este continuarea firească a celui ce a trecut, am întreaga convingere că vom trece de criza pandemică și vom continua visul nostru de a avea o localitate prosperă.

Magia sărbătorilor de iarnă se răspândește în jur, iar toate drumurile duc ACASĂ. Aceasta este perioada renașterii speranței, reîntregirii și reunirii familiilor.

Cu prilejul Noului An Vă adresez calde urări de sănătate, gânduri bune, prosperitate şi bucurie alături de cei dragi, roade bogate tuturor.

Echipa Primăriei Peresecina și a Consiliului local vă urează un AN NOU FERICIT și un CRĂCIUN LUMINOS, fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă speranță, bucurie și zâmbete în casele și suflete DVS!!!

La mulți ani Dragi PERESECINENI, oriunde vă aflați!!!!

Cu profund respect,

Primarul satului Peresecina

VALENTINA BUZU